Palvelumme on myös Ykköstä!

Reseptilääkkeiden toimitus

Reseptilääkkeet toimitamme reseptintoimituspisteissä vuoronumerojärjestyksessä. Saat yksilöllistä palvelua ja opastusta lääkkeiden käytössä.

Reseptien uusiminen

Voimme hoitaa e-reseptiesi uusimisen puolestasi. Yksityisillä lääkäriasemilla kirjoitettuja reseptejä uusimme myös puhelimitse. Uusimispyynnön välittäminen sekä puhelinuusinnat ovat maksuttomia. Yksityislääkäri voi kuitenkin periä palvelustaan maksun.

Lääkevaihto

Reseptintoimituksen yhteydessä kerromme aina, jos lääkkeellesi löytyy vastaavia edullisempia vaihtoehtoja. Reseptilääke voidaan apteekissa vaihtaa edullisempaan rinnakkaisvalmisteeseen, jos lääke kuuluu vaihtokelpoisiin lääkevalmisteisiin eikä lääkäri tai asiakas itse kiellä vaihtoa

Lääkejakelu dosettiin

Halutessasi saat lääkkeesi valmiiksi dosettiin jaeltuina. Se helpottaa arkeasi, sillä sinun ei tarvitse huolehtia oikeasta annostuksesta eikä mahdollisesta tablettien puolittamisesta. Myös lääkkeenoton muistaminen on helpompaa, kun ne ovat valmiina dosetissa. Palvelu on maksullinen (9 €/vko).

Lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistus

Apteekissamme on käytössä yhteisvaikutusohjelma. Sen ansiosta asiakkaan lääkitystä tarkastellaan kokonaisuutena ja huomioidaan mahdolliset lääkkeiden yhteisvaikutukset. Keskittämällä lääkeostosi Jyväskylän Ykkösapteekkiin, saamme muodostettua kokonaiskuvan lääkityksestäsi ja voimme parhaiten pitää huolta sen turvallisuudesta. Kysy meiltä neuvoa myös silloin, kun hankit reseptivapaita tuotteita. Palvelu on maksuton.

Lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelu

Voimme tarvittaessa toimittaa lääkkeet myös kotiisi (matkakulut 0,86 €/km). Kysy lisää kotiinkuljetuspalvelustamme, puh. 0207 351 750.

Kattava valikoima itsehoitotuotteita

Meiltä löydät kattavan valikoiman ilman reseptiä myytäviä lääkkeitä, vitamiineja, rohdoksia ja muita itsehoitoon tarkoitettuja tuotteita. Farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo tuotteiden valinnassa ja niiden oikeassa ja turvallisessa käytössä. Kysy reippaasti mieltäsi askarruttavista asioista!

Erityisasiantuntijat palveluksessasi

Apteekissamme sinua palvelevat astman, diabeteksen sekä sydän- ja verisuonitautien lääkintään erikoistuneet asiantuntijat. Kysy lisää apteekistamme.

Teemapäivät

Järjestämme erilaisia teemapäiviä, jolloin jaamme aiheeseen liittyvää tietoa ja teemme terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä mittauksia.

Terveydeksi! -lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Terveydeksi! -lehti on Apteekkariliiton julkaisema asiakaslehti. Saat lehden maksutta apteekista, tule ja hae omasi!

Lääkejätteet

Voit palauttaa vanhentuneet lääkkeet apteekkiimme. Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ongelmajätettä. Apteekissamme on erityinen lääkejätepiste, jonne voit tuoda kotiisi kertyneet lääkejätteet.

Katso lisää >>